Πίνακες εσπρέσο

Εκτός από την εστία, η εστίαση από την περιοχή κατοικίας μπορεί να είναι ο πίνακας εσπρέσο στρογγυλό γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού. Αυτός ο τύπος τραπεζιού διαμονής καταγόταν από το ευρωπαϊκό γραφείο τσαγιού, συνήθως κάθονται μπροστά από έναν καναπέ και είναι συνηθισμένοι να διατηρούν μπιχλιμπίδια και δημοσιεύσεις μαζί με φλιτζάνια εσπρέσο και θα μπορούσαν να είναι προϊόν από περίτεχνα σκαλισμένα ξύλινα, πλεξιγκλάς, γυαλί και χρώμιο , ή λυγαριά και μπαμπού. Τα περισσότερα τραπέζια εσπρέσο είναι διαφορετικά, για να υποστηρίξουν τις μοναδικές προτιμήσεις και επιλογές των ανθρώπων. Τα τραπέζια Picket φιλοξενούν τα περισσότερα σπίτια, δεδομένου ότι προσφέρουν έναν τρόπο μεγαλοπρέπειας και πολυτελείας στο put, ενώ τα γυάλινα τραπέζια συχνά μόνο υγιή σε έναν τόπο κατοικίας ακριβώς όπου η διακόσμηση είναι μοντέρνα και μινιμαλιστική.

Θα χαμηλώσουν το οποίο θα μπορούσε να είναι ιδανικό για τώρα να μένετε μπροστά από μια συλλογή επίπλων κατοικίας ή θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο ώριμα βικτοριανά εμπορεύματα που μπορεί να είναι ότι είναι μεγαλύτερες κορυφές στρογγυλής τραπέζης, πέρα από τη λεπτή βοήθεια που μπορεί να να τοποθετείτε δίπλα στον καναπέ ή ανάμεσα σε μερικές ξαπλώστρες. Όπως ισχυρίζεται ότι περισσότερα από μερικά γυάλινα τραπέζια εσπρέσο ταιριάζουν σε σπίτια που έχουν ενημερωμένη διακόσμηση που μπορεί να φιλοξενήσει ένα γραφείο, έχοντας ένα υπέροχο γυαλί καπνού, για παράδειγμα, υποστηριζόμενο από μοντέρνα, χρωμιωμένα πόδια X ή ακόμα και ένα μακρύτερο τραπέζι, επίσης κατασκευασμένο από γυαλί και χρώμιο, με ράφι μειωμένης ποσότητας για αποθήκευση Άλλα είδη έχουν γυάλινες επιτραπέζιες επιτραπέζιες βάσεις σε μερικούς μεταλλικούς στύλους χρησιμοποιώντας ένα έγχρωμο θεμέλιο που παρέχει σχεδιασμό και μεγαλοπρέπεια απευθείας σε μια περιοχή κατοικίας. Αυτό το είδος γραφείου είναι ιδανικό για ένα μοντέρνο στούντιο, διαμέρισμα ή κατοικία.

Οι καταναλωτές που προτιμούν το ντεμοντέ ξύλο, ανεξάρτητα από το αν είναι πραγματικά δρυς, καρυδιάς, τικ ή πεύκο έχουν μια πολύ άπειρη ποικιλία για να εγκατασταθούν. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα γραφείο κατασκευασμένο από φινιρισμένο βερνίκι ξύλο, όπως σφενδάμι ή πεύκο, που έχει ένα υπέροχο σιτάρι και εκτελεί συρτάρια για αποθήκευση. Τα ουσιαστικά τραπεζάκια του καφέ είναι πιθανότατα απίστευτα απλά, ισχυρά εφαρμόζοντας ένα ράφι ελαχιστοποίησης και επίσης ένα γυαλισμένο / χρωματισμένο φινίρισμα. Υπάρχουν πολλά μείγματα που θα μπορούσαν να κάνουν ένα γραφείο που ταιριάζει στο σπίτι σας. Κανένας κανονισμός δεν δείχνει ότι το γραφείο εσπρέσο πρέπει να είναι σε ένα κομμάτι! Θα πρέπει να αγοράσετε ένα γραφείο που είναι στην πραγματικότητα μερικά από τα μικρά τραπέζια που είναι σε καλή κατάσταση το ένα το άλλο όταν δεν χρησιμοποιούνται ή είναι διαφορετικά τραπέζια που μπορεί να τοποθετηθούν σε σχέση με το σαλόνι. Σχεδόν όλοι αυτοί οι πίνακες ονομάζονται φωλιά από τραπέζια και παρέχουν μια εναλλακτική λύση για την εύρεση ενός συγκεκριμένου τεράστιου γραφείου στη μέση του τόπου. Η φωλιά των τραπεζιών είναι ιδανική για ιδιότητες που εφαρμόζουν μια συμπαγή τοποθεσία διαμονής.

Μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη βελτίωση στο συνηθισμένο τραπέζι εσπρέσο είναι γενικά ένα στρογγυλό τραπέζι, το οποίο μπορεί να είναι κατασκευασμένο από ξύλο ή γυαλί και μεταλλικό, είναι σε θέση να αποκτήσει μίνι τραπέζια που είναι τοποθετημένα κάτω από αυτό και θα χρησιμοποιηθούν για μεγάλο αριθμό εμπορευμάτων όπως, 1 για να κρατάτε ένα βάζο με μπουκέτα, μόνο ένα για να δημοσιεύσετε εκδόσεις και μόνο ένα για να μεταφέρετε μπράτσο. Τα τραπέζια εσπρέσο μπορεί κάλλιστα να είναι και τα δύο απλά ένα απλό γραφείο ή είναι πιθανό να είναι ένας τύπος γραφείου που αποτελείται από διάφορα συρτάρια και ντουλάπια που μπορεί να είναι πρακτικά για αποθήκευση, αμέσως μόλις είναι τέλεια για μια κατοικημένη περιοχή με ονομαστικό χώρο για εναποθήκευση. που μπορεί να είναι εξαιρετικό για την αποθήκευση οδηγών ή περιοδικών. Ή ίσως ο αγοραστής μπορεί να πάρει μια απόφαση για ένα πανομοιότυπο γραφείο χρησιμοποιώντας μερικά συρτάρια με κλίμακα προς τα κάτω ως εναλλακτική λύση για το 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *